Blog-pagina

Proteus op CREA

  • 18 april 2012

Leadershift is mijn hoofdprogramma dit jaar op CREA. Het creativiteitscongres in Sestri Levante Italie. Ik zal hier een aantal blogs over schrijven om alvast iets van de sfeer en het materiaal over te brengen.

De komende vier dagen ga ik de kracht van Proteus leren kennen. Hij is de zoon van Poseidon en is in staat de toekomst te voorspellen. Daarnaast kan hij (zoals alle Griekse goden) van gedaante veranderen om situaties te beïnvloeden. Allemaal prettige eigenschappen die een hedendaagse manager ook goed van pas kunnen komen.

De programmaleiders zijn voor mij oude bekenden; Tim Hurson en Matteo Catullo. Vorig jaar heb ik hier op CREA ook erg veel genoten en geleerd van deze oude meesters. Ik zie er naar uit om de komende dagen samen de Protean Leader beter te leren kennen.