ArtSurfing

Uitwerking opdracht 6, deel 2

  • 12 september 2011

Vandaag had ik weer een heerlijke atelierles van Mieke Siemons. Natuurlijk werd ook het werk besproken dat ik de afgelopen periode heb gemaakt. De Apollinische kant van het abstracte 2-luik is nog niet helemaal af. Is niet erg. Ik kan er nu weer mee verder.

Ook de opdracht om twee soorten zelfportretten te maken heeft me veel transpiratie bezorgd. Uiteindelijk heb ik een zelfportret gemaakt. Echter, ik weet niet of het nu Apollo was of Dionysus die met me meekeek over de schouder.

In ieder geval heb ik mezelf enorm verbaasd met dit werk. Ik schrok gewoon van het eindresultaat. Heel krachtig. En het heeft iets van beide kanten.

Dit betekent dus wel dat de opdracht tot het maken van een Apollonisch – en een Dionysisch zelfportret nog steeds uitgevoerd mag worden. Ik blijf graag bezig met deze twee goden.