Blog-pagina

Terugblik op CREA

  • 16 april 2011

Waar anders dan op het creativiteitscongres CREA kun je in een dag drie prachtige ervaringen opdoen met een impact waar je nog weken mee vooruit kunt? Op mijn laatste dag van mijn hoofdprogramma ‘Look again’ lieten de drie trainers zich nog eenmaal van hun allerbeste kant zien.

Franca Leeson liet me een belangrijke gebeurtenis uit het verleden herbeleven en vertaalde het in gedichten. Matteo Catullo maakte van mij een ware archeoloog op zoek naar nieuwe schatten in mijn huidige leven. En tot slot liet Tim Hurson mij zelfs mijn verleden veranderen. Iets wat ik vooraf voor onmogelijk hield.

Wederom drie ontzettend krachtige technieken om veel scherper dan ooit zichtbaar te maken waar het om draait. CREA was absoluut de moeite waard. En volgende jaar is een jubileumjaar. De tiende verjaardag belooft speciaal vuurwerk. Het kan dus niet anders dan dat je me ook volgend jaar weer terug ziet hier in Sestri Levante. Caio.